Badplank maatwerk mogelijkheden!

Op zoek naar een mooi decoratie item voor in de badkamer? Of wilt u op een housewarming-party een origineel cadeau geven? Voor een kleine meerprijs van 10 tot 15 euro per optie kunt u een badplank helemaal naar wens laten maken. In deze inspiratie blog laten we een 4 leuke ideeën en maatwerk oplossingen zien!

Badplank graveren

Het is mogelijk om een persoonlijke boodschap of een logo te graveren in een badplank! Laat ons weten wat en waar precies mag worden getoond en we maken het in orde. Super origineel als weggever. 

Badplank cadeau geven

Geef een badplank cadeau op bijv. een housewarmingsparty! Vul de badplank met borrelhapjes, drankjes en zet ter presentatie een leuke cadeaubon in de ipad-sleuf en voilà! Een origineel en bruikbaar cadeau voor de nieuwe badkamer! Dat komt vast van pas na een lange verbouwing. 😉

Badplank extra breed

Een doornewood badplank heeft een standaardbreedte van 15 cm. Dit kan in sommige gevallen te smal zijn als u een laptop of meerdere decoratie spullen op de badplank wilt neerzetten. Op onderstaande foto is een maatwerk badplank van 75 x 22 cm te zien. Twee stukken eiken zijn met elkaar verlijmd en behandeld met monocoat olie (kleur dark oak). Deze lijmrand ziet u nauwelijks terug in het eindresultaat omdat 2 eiken stukken uit dezelfde stam zijn gebruikt.

Badplank voor 2 personen

Graag ruimte over voor meer wijn? Wij begrijpen dat. Kies dan voor een badplank met 2 wijnhouders! De locatie van de uitsparing mag naar wens, laat ons weten waar u de wijntjes neer wilt zetten en we maken het mogelijk.